Vila Roca ****

Vila Roca

Vila Roca

Vila Roca combină modernitate, confort și servicii de lux pentru un sejur de lux în inima muntele apuseni. Sofisticat, punând un accent deosebit pe detaliu, hotelul oferă  clienților un serviciu personalizat, care va transforma șederea dumneavoastră, fie că este vorba de afaceri sau de plăcere, intr-o experiență perfectă.

Hotelul are o piscină interioara și care oferă o priveliște deosebita asupra muntele, de asemenea, saună uscata și sauna umeda, va face sa va bucurați de o ședere plina de relax și confort.

Pe lângă un mic dejun cu produse de primă calitate, Vila Roca oferă un meniu care variază intre cel tradițional romanesc, bazat pe produse naturale obținute din zona, și cel international. Meniul variat, pregătit de Maestrul nostru bucătar, poate satisface cele mai rafinate gusturi. Aceste delicatese sunt însoțite de un meniu atent selecționat de vinuri și băuturi.

Camerele și suite-urile distinse oferă toate facilitățile și serviciile de lux: camere izolate fonic, TV, uscător de păr și halat.

Hotelul dispune de parcare și Wi-Fi gratuit.

Organizam nunti lângă piscina, un loc exclusivist și romantic.