Vila Roca ****

Restaurant

Cu o capacitate de 80 de locuri, un loc deosebit pentru mese festive, petreceri aniversare, botezuri, întâlniri de afaceri,restaurantul vilei va așteaptă cu un meniu care variază intre cel tradițional romanesc,bazat pe produse naturale obținute din zona, și cel international. Meniul variat, pregătit de Maestrul nostru bucătar, poate satisface cele mai rafinate gusturi. Aceste delicatese sunt însoțite de un meniu atent selecționat de vinuri și băuturi alcoolice care pot fi servite atât in restaurant cât și la bar-ul.

Deschis de dimineața până seara, restaurant din hol oferă un mic dejun ușor, selecții somptuoase de cafea, ceaiuri și produse de patiserie asortate, și de asemenea, o selecție de băuturi și cocktail-uri.

Lounge – Bar este complet echipat, astfel încât sa va ofere atmosfera potrivita pentru a va relaxa alături de prieteni, indiferent de momentul zilei. Aveți la dispoziție o gama variata de băuturi alcoolice și nealcoolice pe care sa le puteți consuma fie intr-o ambianta Lounge cu cei dragi și prieteni, fie în cea a unui meci de fotbal.

Lounge – Bar este locul ideal pentru a vă bucura de o seară relaxantă și liniștita.

Capacitatea barului este de 35 persoane.

Deschis intre 10:00 – 22:00