Spa & Wellness

Spa-ul de la Vila Roca oferă o oază de relaxare pentru oaspeți, punând la dispoziție o gamă variată de tratamente și terapii pentru a revigora mintea, corpul și spiritul. Cu un design elegant și atmosferă plăcută, spațiul nostru este conceput pentru a vă oferi o experiență de neuitat. De la saună uscată și umedă până la masaje terapeutice și tratamente corporale, fiecare aspect al spa-ului nostru este gândit pentru a vă oferi o relaxare profundă.

Saună

Relaxați-vă și revigorați-vă în sauna noastră. Un sanctuar de liniște și căldură, unde vă puteți elibera de stres și vă puteți revitaliza corpul și mintea.

Baie de aburi

Experimentați baia de aburi cu aromaterapie. Aromele terapeutice vă vor învălui într-o atmosferă relaxantă, oferindu-vă o experiență de răsfăț și revitalizare pentru corp și minte.

Wellness lounge

Un spațiu dedicat exclusiv stării dumneavoastră de bine, unde vă puteți elibera de stres și vă puteți relaxa într-o atmosferă plăcută și reconfortantă.

Masaj

Relaxați-vă cu un masaj la Vila Roca. Experiența unei relaxări profunde și eliberarea tensiunii musculare.

Piscină interioară

La noi, vă puteți bucura de o piscină interioară încălzită, oferindu-vă posibilitatea de a vă relaxa și de a vă destinde într-un mediu confortabil și plăcut, indiferent de condițiile meteo externe.

Sală de fitness

La Vila Roca, sala de fitness este un spațiu bine echipat, conceput pentru a vă ajuta să vă mențineți activitatea fizică și să vă îmbunătățiți sănătatea.

Types of massage
and Spa treatments.

We believe that nature is the ultimate source of beauty.

Hot stone massage

Aromatherapy

Facial massage

Turkish bath massage

Sports Massage

Peeling massage